fredag 26 juni 2009

Vecka 26 2009
Leif "släktet"Fernqvist,mannen,myten,människan!!! Vem kunde ana att denne sämskskinnsgigant bar på dessa släktturbilenta sanningar vilka för en hänförd publik berättades
vid torsdagsrepet med Andreas Johnson och SBB. Leif började sin historia med att tala om att han hade en bror som nyss fyllda 90 och ägde en getingfabrik i Orrefors. Det kan tyckas underligt,men då hans far i unga år fick reda på att han redan blivit far till son och dotter vars mor strax därefter flytt fältet med en sk.pungkliare från Årsunda vars 2 första fruar nedkommit med varsin dotter vars far blivit bortadopterad till Leifs farmor och hennes 3:e man vars styvfar var barberare och moderns låtsasmamma var änka,vilket hon blivit strax efter hon nedkommit med en faster till Leifs fru Linda! Så mitt herrskap,detta gör att Leifs halvbror och vår Leif är kusiner med Leifs mormor, som i sin tur är gift med Leifs bortadopterade pappa, som i sin tur är faster åt Leif och Lindas skånska dotter Maja.!

1 kommentar:

  1. Vill härmed komplettera ovan lysande redogörelse för Leifets släktskap.
    Vid efterforskningar har det visat sig att Leif även har en kusin som bara är på låtsas och då inte som Alfons kompis Molgan. Kusinen existerar men är inte på riktigt och har en syster som föddes med en svår defekt, nämligen endast en överläpp, vilket gjort henne känd och unik i hela Vit-Ryssland. Låtsaskusinens systers far, vilken inte är låtsaskusinens far utan någon annans far, är dessutom halvblind för det mesta, men vid gynnsamma väderleks förhållanden i kombination med livlig mage har denne far även njursvikt och drabbas då av dyslexi. Komplicerat , komplicerat !

    Låtsaskusinens defekter är okända för tillfället!

    SvaraRadera